REGISTRACIJA KORISNIKA

Zbog tačne evidencije korisnika  treba popuniti sva tražena polja.u registracionom obrascu.  Da bi sertifikati bili štampani sa ispravnim podacima  za unos imena i prezimena koristiti ĆIRILICU.

Polja sa zvezdicom su obavezna polja za svaku registraciju.

Nakon ispravne registracije dobićete e-mail obaveštenje sa  vašim korisničkim imenom i lozinkom. Ove podatke trebate zapamtiti jer se preko tih pristupnih podataka kasnije možete logovati na platformu i prijavljivati željene kurseve (nije potrebna ponovna registracija)

 

KAKO DA SE PRIJAVITE NA KURS (TEST)

Da bi mogli da prijavite željeni online test morate biti registrovani korisnik.

- Idite na link http://online.eduka.org.rs. Ulogujte se sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom.

- Idite na KATALOG KURSEVA

Izaberite online test i pritisnite taster PRIJAVI

Nakon toga dobićete poruku da ste prijavljeni na test

Time ste završili postupak prijave testa i možete otvoriti test za rešavanje. 

 

Sva obaveštenja od strane administratora  će stici na e-mail adresu koju ste naveli u registracionom obrascu.

NAPOMENA: Ukoliko u vašem profilu nemate popunjena polja JMBG i BROJ LICENCE nećemo moći da  pošaljemo izveštaj Komori.

Ako niste popunili kada ste se registrovali, JMBG i BROJ LICENCE možete popuniti u meniju IZMENI PROFIL.

 

Nakon uspešne prijave na sistem i izbora kursa koji želite da polažete otvoriće vam se sledeće opcije

 

Taster "DOKUMENTI" Vam daje pristup literaturi koja je postavljena za proučavanje i pripremu željenog online testa. Literaturu možete proučavati direktno sa servera ili možete preuzeti u svoj računar pa kasnije proučavati.

Veoma bitno: vreme predviđeno za proučavanje literature je 6 sati od momenta  aktivacije prijave za polaganje, odnosno proučavanje literature nesme biti manje od 6 sati . Ne sme se pristupiti polaganju testa ukoliko nije prošlo tih 6 sati za proučavanje testa.

Taster "TESTOVI" Vas upućuje na stranu za početak polaganja testa. Kliknite na naziv željenog testa i dobijete stranu sa tasterom "POČNI TEST".

 

PREUZIMANJE POTVRDA

Nakon prijave na sistem, klikom na link PREUZIMANJE POTVRDA otvara se stranica sa svim testovima koje ste polagali gde možete preuzeti potvrdu za svaki test koji ste uspešno položili.

 

Bitne informacije:

vreme predviđeno za polaganje testa je 120 minuta. Na radnoj površini testa pojaviće se sat koji će Vas upozoravati na to koliko je vremena ostalo do kraja edukacije.

Nakon isteka tog vremena nećete moći više da se konektujete na test i sva pitanja koja niste rešili smatraće se netačnim.

Rešavanje testa možete prekinuti, izlogovati se i kasnije nastaviti ali sve u okviru tih 120 minuta od početka polaganja.

 

Smatra se da je sa uspehom položen online test ako je procenat uspešnosti preko 60%.

Obaveštenje o uspešnosti  polaganja online testa  pojaviće se nakon završetka online edukacije, a sertifikat će Vam biti poslat na email adresu koju ste registrovali na sistem. 

Izveštaj nadležnoj Komori i Zdravstvenom savetu Srbije šalje organizator online edukacije na svakih 15 dana od polaganja online testa.

 

za sve ostale informacije možete se obratiti na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.